Köszöntő

Köszöntő

Köszönjük, hogy Ön is a Kohorsz ’18 részese!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden olyan családnak, akik vállalták a kutatásban való részvételt! Igazán nagyra értékeljük a kutatásra fordított időt és az információk megosztását egyaránt!

Kapcsolatfelvételi adatok megújítása

Kérjük, amennyiben korábban megadott kapcsolatfelvételi adataiban (név, hivatalos vagy tényleges lakcím, e-mail cím, telefonszám) változás történt, megújult adatait az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldje el a számunkra, hogy a későbbiekben is tájékoztatni tudjuk a kutatás adatfelvételeiről.

Kérdése vagy ötlete van? Írjon nekünk!

Hogyha úgy érzi, valamely kérdésére nem kapott még választ, bátran keressen fel minket! A kutatásról szóló visszajelzéseit is örömmel olvasnánk: Mi az, amit különösen izgalmasnak tart, amiről szívesen látna híreket, cikkeket, kutatási eredményeket? Kérdéseit és javaslatait az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Résztvevőinket rendszeresen tájékoztatjuk hírlevél formájában a kutatás előrehaladásáról és eredményeiről. Hírlevelünkre itt tud feliratkozni.